Provalio u skladište instituta

Nepoznati počinitelj je između 13. i 17. lipnja u Osijeku provalio u skladište instituta iz kojeg je ukrao motokultivator s frezom, javljaju iz PU osječko – baranjske. Pravnoj osobi pričinjena je materijalna šteta u iznosu od oko 2.000 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Tijekom protekla 24 sata osam prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije su osobe lakše ozlijeđene dok je u šest prometnih nesreća nastala materijalna šteta. Tri prometne nesreće dogodile su se na području PP Našice, dvije na području PPRP Osijek te po jedna na području PP Đakovo, PP Beli Manastir i PP Donji Miholjac.

Evidentirana četiri alkoholizirana vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer su evidentirana četiri vozača (jedan osobnog automobila, jedan motocikla i dva bicikla) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Upravljao biciklom s 3,82 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je 17. lipnja u 15,14 sati u Lugu, kada je nadzoru prometa zatečen 51-godišnjak iz Luga, koji je upravljao biciklom. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost alkohola od 3,82 promila alkohola u krvi. Navedeni je zbog visoke izmjerene koncentracije alkohola, odnosno mogućeg trovanja alkoholom, vozilom hitne medicinske pomoči prevezen u Klinički bolnički centar Osijek na hitan prijem poradi liječničkog nadzora i opservacije.

Pročitajte još