Provalio u poljoprivrednu zadrugu

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske nepoznati počinitelj je u noći s 22. na 23. travnja u Đakovu provalio u poljoprivrednu zadrugu iz koje je ukrao novac. Pravnoj osobi pričinio je materijalnu štetu od 150 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Ukrao bicikl ispred zgrade

Nepoznati počinitelj je jučer u vremenu od 13 do 16 sati u Osijeku ispred stambene zgrade ukrao bicikl te je 45-godišnjoj vlasnici pričinio materijalnu štetu od 250 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Izgrebla vrata auta, policija ju pronašla

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Osijek sumnja se da je 61-godišnjakinja počinila kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“ o čemu smo izvijestili, a više možete pročitati OVDJE. Protiv osumnjičene slijedi prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Tijekom protekla 24 sata tri prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su tri prometne nesreće koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području PPRP Osijek, Belog Manastira i Đakova dogodila se po jedna prometna nesreća.

Upravljao s 2,06 promila

Tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko – baranjske u nadzoru prometa evidentirano je 16 vozača osobnog automobila i sedam vozača bicikala koji su bili pod utjecajem alkohola.

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je jučer u Belom Manstiru, kada je nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 69-godišnjak iz Brijesta. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 2,06 promila te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili do 60 dana zatvora i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

Pročitajte još