Provalio u kuću

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske jučer, tijekom dana u Višnjevcu nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću iz koje je ukrao nekoliko ručnih satova i zlatni nakit čime je 72-godišnjoj vlasnici počinjena materijalna šteta od oko 15.000,00 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policijski službenici podnose kaznenu prijavu i nastavljaju traganje za nepoznatim počiniteljem.

Tijekom protekla 24 sata osam prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća od kojih su u tri prometne nesreće tri osobe lako tjelesno ozlijeđene, dok su ostalih pet prometnih nesreća za posljedicu imale materijalnu štetu. Pet prometnih nesreća dogodilo se na području Osijeka, dvije na području Đakova te jedna na području Belišća.

Upravljao biciklom s 2,44 promila

Tijekom 24. listopada evidentirana su tri vozača osobnog automobila i dva vozača bicikla koja su bila pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 16,35 sati u Belom Manastiru, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 68-godišnjak koji je upravljao biciklom. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je koncentracija od 2,44 promila alkohola u krvi. Isti je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Pročitajte još