Provalio u kuću

Kako nam javljaju iz PU osječko – barnjske nepoznati počinitelj je između 17. i 19. studenoga na području Općine Viljevo provalio u kuću u vlasništvu 36-godišnjaka iz koje je ukrao televizor i prijenosni zvučnik. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 800 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su tri prometne nesreće. U dvije prometne nesreće dvije osobe zadobile su lake tjelesne ozljede dok je u jednoj prometnoj nesreći nastala materijalna šteta. Prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek.

U nadzoru prometa zatečeno 18 alkoholiziranih vozača

Na području PU osječko – baranjske od 17. do 19. studenoga evidentirano je 18 vozača (15 vozača osobnih automobila, dva vozača bicikla i jedan vozač električnog romobila) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Biciklom upravljao s 2,42 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u subotu oko 22,40 sati na Biljskoj cesti kada je u nadzoru prometa zatečen 32-godišnji biciklist. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 2,42 promila alkohola u krvi. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Osim alkohola evidentirano još 185 prekršaja

U navedenom razdoblju osim alkohola evidentirano je još 185 prekršaja od kojih je 71 prekršaj prekoračenja brzine, 19 nekorištenja sigurnosnog pojasa, sedam nepropisnog korištenja mobitela, jedan prekršaj upravljanja prije stjecanja prava, jedan prekršaj upravljanja pod zabranom te 86 ostalih prekršaja.

Pročitajte još