Provalio u građevinski kontejner

Nepoznati počinitelj je između 8. i 10. lipnja na širem području Našica provalio u građevinski kontejner iz kojeg je ukrao motornu pilu i brusilicu čime je pravnoj osobi pričinio materijalnu štetu od oko 1.000 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Otkriven kradljivac

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Beli Manastir utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 27-godišnjak počinio kazneno djelo „Krađa“. Naime, 27-godišnjak je 30. svibnja na širem području Belog Manastira iz alatnice ukrao bušilice, brusilice, pile i drugi razni alat čime je 52-godišnjoj vlasnici pričinio materijalnu štetu od oko 2.500 eura. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Tijekom protekla 24 sata devet prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je devet prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće pet osoba je lakše ozlijeđeno dok je u sedam prometnih nesreća nastala materijalna šteta. Pet prometnih nesreća evidentirano je na području PPRP Osijek, dvije na području PP Našice te po jedna na području i PP Beli Manastir i PP Đakovo.

Evidentiran jedan alkoholizirani vozač

Na području PU osječko – baranjske jučer je evidentiran jedan vozač električnog romobila koji je bio pod utjecajem alkohola.

Pročitajte još