Provala u prodavaonicu, razbojništvo i prometne nesreće

Provala u prodavaonicu, razbojništvo i prometne nesreće
Provala

Provala u prodavaonicu, razbojništvo i prometne nesreće


Tijekom noći s 22. na 23. lipnja nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu u Bokšiću. Počinitelj je ukrao više šteka raznih cigareta i novac, pričinivši materijalnu štetu od više tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Moli se pomoć građana

Na kolniku Županijske ulice, ispred kućnog broja 18, 23. lipnja u 21,40 sati dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. U nesreći je sudjelovao nepoznati vozač osobnog automobila tamne boje nepoznate marke i tipa. U cilju rasvjetljavanja događaja, molimo nepoznatog vozača osobnog automobila tamne boje nepoznate marke i tipa, koji je sudjelovao u prometnoj nesreći, kao i svjedoke – očevice, koji su se u trenutku prometne nesreće nalazili na mjestu događaja ili imaju saznanja o prometnoj nesreći, da se osobno jave u Postaju prometne policije Osijek ili na broj telefona 031/237-112.

 

Dao lažni iskaz

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 40-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo davanje lažnog iskaza. Naime, 40-godišnjak je u lipnju na području Baranje prijavio gubitak prometne dozvole svojeg osobnog automobila, iako je znao da navedena dozvola nije izgubljena te je protuzakonito ishodovao novu dozvolu i nove registarske pločice na svoje ime. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Razbojništvo

U prijepodnevnim satima 22. lipnja 40-godišnja hrvatska državljanka ušla je u prodavaonicu u Ulici svete Ane u Tenji. Tjelesno je napala djelatnicu i ukrala više artikala. Nedugo zatim, policijski službenici zatekli su i uhitili 40-godišnjakinju. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

Tijekom produljenog vikenda na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šesnaest prometnih nesreća. U četiri prometne nesreće četiri su osobe lakše ozlijeđene. Dvanaest nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu. Devet se dogodilo na području Osijeka, tri a području Đakova, dvije na području Belišća, a po jedna na područjima Baranje i Donjeg Miholjca.

Stric pivo

Pročitajte još