Provala u obiteljsku kuću

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEKako doznajemo iz PU osječko – baranjske u noći s 20. na 21. studenog, u Beničancima, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću iz koje je ukrao računalnu opremu, LCD TV, Playstation i parni čistač pločica. Vlasnici 32-godišnjoj hrvatskoj državljanki nastala je materijalna šteta oko 4 000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu te nastavlja intenzivno traganje za počiniteljem.

Obavljenim očevidom utvrđen uzrok požara na automobilu

Jučer, 21. studenog, oko 2 sata, u Selcima Đakovačkim, došlo je do zapaljenja osobnog automobila u dvorištu obiteljske kuće. Očevid na mjestu događaja obavili su policijski službenici PU osječko – baranjske u suradnji s inspektorom zaštite od požara. Očevidom i prikupljenim saznanjima utvrđeno je da je do požara došlo ljudskom radnjom. Vlasniku vozila 30-godišnjem hrvatskom državljaninu nastala je materijalna šteta oko 10 000 kuna.

 

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su dvije prometne nesreće. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba zadobila lake tjelesne ozljede, dok je u drugoj prometnoj nesreći nastala materijalna šteta. Prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka.

Pročitajte još

Učitavanje...