Pronašli vozača koji je ukradenim traktorom sletio u Staru Dravu

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Donji Miholjac utvrđena je osnovana sumnja da je 19-godišnjak počinio kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“ i „Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari“ o čemu smo pisali, a više možete pročitati ovdje. Protiv osumnjičenog slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Prodavala punjač za mobitel pa ostala bez novca na računu

Nepoznati počinitelj je 26. ožujka stupio u kontakt s 32-godišnjakinjom zbog kupovine punjača za mobitel preko Internet oglasnika. Nepoznata osoba je dostavila link lažne stranice dostavne službe u koju je 32-godišnjakinja upisala svoje osobne podatke, podatke kartice tekućeg računa, kao i CVV broj nakon čega je s njihovog bankovnog računa umjesto uplate ukupno podignuto oko 1.950 eura. Policija intenzivno traga za nepoznatim počiniteljem.

Policija pronašla kradljivca jelenskih rogova

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Đakovo otkrivena je 43-godišnjak koji je u jesen 2022. godine u lovištu Brezica pronašao lešinu jelena s kojega je odstranio rogove. Lovačkom društvu nastala je materijalna šteta od oko 8.000 eura. Protiv osumnjičenog slijedi Posebno izvješće za kazneno djelo „Krađa“ Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Ostali bez novca na računu

Sedamdesetogodišnjak je 25. ožujka dogovorio kupovinu električnog tircikla preko Internet oglasnika s nepoznatom osobom kojoj je dostavio podatke s bankovnih računa zbog uplate te mu je u dva navrata s bankovnih računa ukupno podignuto oko 6.700 eura. Policija intenzivno traga za nepoznatim počiniteljem.

Policija uhvatila kradljivicu

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin otkrivena je 19-godišnjakinja koja je 1. listopada 2022. godine u disco klubu u Osijeku ukrala torbicu s novcem i dokumentima 29-godišnjakinji, kojoj je nastala materijalna šteta od oko 300 eura. Protiv osumnjičene slijedi Posebno izvješće za kazneno djelo „Krađa“ Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Tijekom protekla 24 sata sedam prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća koje su za posljedicu imala materijalnu štetu. Na području PPRP Osijek dogodile su se četiri prometne nesreće, u Belom Manastiru, Donjem Miholjcu i Našicama po jedna prometna nesreća.

Pročitajte još