Pronađen kradljivac motorne pile

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Đakovo utvrđena je osnovana sumnja da je 34-godišnjak počinio kazneno djelo „Krađa“. U vremenu od 25. do 28. ožujka u Strizivojni 34-godišnjak je ukrao motornu pilu, a vlasniku pričinio materijalnu štetu od oko 250 eura. Protiv osumnjičenog slijedi prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Ukrao torbice u kafiću

Nepoznati počinitelji je sinoć u jednom osječkom kafiću ukrao torbice dvjema djevojkama. Vlasnicama je pričinjena materijalna šteta od oko 180 eura. Policija intenzivno traga za počiniteljem.

U vrtu pronašao minu

U Mecama je jučer je oko 17 sati 49-godišnjak u vrtu pronašao trenutnu tromblonsku minu. Na mjesto događaja izašao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji ju je na siguran način izuzeo.

Požar na farmi krava u Podolju

U Podolju je danas oko 00,25 sati došlo do požara na farmi muznih krava 65-godišnjeg vlasnika. Vatrogasci Javne profesionalne vatrogasne postaje Grada Belog Manastira i Dobrovoljnih vatrogasnih društava Topolje, Popovac i Kneževi Vinogradi ugasili su požar. Tijekom današnjeg dana policijski službenici u suradnji s protupožarnim inspektorima zaštite od požara obaviti će očevid.

Tijekom protekla 24 sata jedna prometna nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirana je jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozlijede, a koja se dogodila na području PPRP Osijek.

Upravljao automobilom s 1,20 promila

Jučer su u prometu zatečena četiri vozača osobnih automobila koji su upravljali vozilom za vrijeme dok su u krvi imali nedozvoljenu koncentraciju alkohola. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 19,34 sati u Đurđenovcu gdje je zaustavljen 49-godišnji vozač osobnog automobila iz Đurđenovca. Vozaču je evidentirana koncentracija alkohola u krvi od 1,20 promila. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 1.990 eura, izricanje zaštitne mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 boda.

Pročitajte još