Pronađen kradljivac cisterne za vodu

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje s ispostavom Čepin utvrđena je osnovana sumnja da je 37-godišnjak iz Beketinaca počinio kazneno djelo „Krađa“. Tridesetsedmogodišnji počinitelj je 14. ožujka u Beketincima ukrao cisternu za vodu zapremnine 3000 litara. Šezdesetšestogodišnjem vlasniku nastala je materijalna šteta oko 500 eura. Protiv počinitelja policijski službenici podnose posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Ukrao herbicide i auto prikolicu

Nepoznati je počinitelj od 17. do 20. ožujka na području Belog Manastira iz skladišta tvrtke ukrao razne herbicide, dok je iz dvorišta ukrao auto prikolicu. Nastala materijalna šteta cijeni se na 12.000 eura. Policija traga za počiniteljem.

Traktorom oštetio tuđe stvari i sletio u korito Stare Drave

Na izletištu Stara Drava u blizini Donjeg Miholjca između 18. i 19. ožujka nepoznati počinitelj je u parkiranom traktoru pronašao ključ te se vozio po susjednim zemljištima. Tom prilikom je oštetio ograde, stupove i stabla, a nakon toga traktorom sletio u korito Stare Drave nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu. Vlasnicima je pričinjena materijalna šteta od oko 7.000 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su dvije promete nesreće u kojim je nastala samo materijalna šteta. Prometne nesreće dogodile su se na području Belog Manastira i Đakova. U nadzoru prometa jučer je zatečeno šest vozača (dva osobnog automobila, dva električna romobila i dva bicikla) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Upravljao električnim romobilom s 2,07 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 23,10 sati u Belišću, kada je u nadzoru prometa zatečen 36-godišnjak iz Belišća koji je upravljao električnim romobilom. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 2,07 promila alkohola u krvi. Za počinjeni prekršaj predviđena je novčana kazna u iznosu od 60 eura.

Pročitajte još