Pronađen kradljivac bombonjera

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika PP Beli Manastir utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 24-godišnjak iz Osijeka 4. studenoga ušao u trgovački centar u Belom Manastiru iz kojega je potom otuđio 50 raznih bombonjera, čime je počinio materijalnu štetu od 300 eura. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Koristio se krivotvorenom vozačkom dozvolom

Na Međunarodni cestovni granični prijelaz Erdut jučer je u 1,50 sati, kao ulazni putnik u Republiku Hrvatsku, s teretnim automobilom čeških nacionalnih oznaka, doputovao 45-godišnji državljanin Ukrajine, koji je policijskim službenicima predočio krivotvorenu vozačku dozvolu. Protiv stranca slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenja isprave.

Skinuo joj novac s računa

Tridesetjednogodišnja Đakovčanka je 23. studenoga ostala bez 1500 eura, kada je nepoznati počinitelj na prijevaru uspio doći do podataka njezine bankovne kartice. Policija traga za počiniteljem.

U Osijeku će se odigrati nogometna utakmica između NK Osijeka i NK Rijeke

Na osječkom stadionu Opus Arena u subotu u 15 sati odigrat će se nogometna utakmica 17. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige između Nogometnog kluba Osijek i Nogometnog kluba Rijeka. Policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske obavljat će foto i video snimanje na cijelom području Policijske uprave osječko-baranjske prije, za vrijeme i nakon odigravanja nogometne utakmice.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća. U jednoj nesreći dvije su osobe lakše ozlijeđene, dok je u preostalima nastala materijalna šteta. Pet prometnih nesreća dogodile su se na području PPRP Osijek te po jedna na području PP Donji Miholjac i PP Đakovo.

Jedan alkoholizirani vozač zatečen u prometu

Na području PU osječko – baranjske jučer je evidentiran jedan vozač koji je bio pod utjecajem alkohola.

Pročitajte još