Prometna nesreća s poginulom osobom

Prometna nesreća s poginulom osobom

Prometna nesreća s poginulom osobom

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske u četvrtak, 31. listopada oko 17,25 sati u Velimirovcu, na raskrižju ulica Alojzija Stepinca i Bana Jelačića dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Do prometne nesreće je došlo na način da se 61-godišnji državljanin Austrije kretao ulicom Alojzija Stepinca u smjeru Donjeg Miholjca. Dolaskom do raskrižja s ulicom Bana Jelačića zbog neprilagođene brzine kretanja na obilježenom pješačkom prijelazu naletio na pješakinju 84-godišnju hrvatsku državljanku iz Velimirovca, koja je u tom trenutku prelazila cestu. Pješakinja je istoga dana u večernjim satima u Kliničkom bolničkom centu Osijek uslijed zadobivenih ozljeda preminula. Protiv 61-godišnjaka podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Provalio u kuću i ukrao novce

U subotu 2. studenog, u Osječkoj ulici, u Tenji nepoznati počinitelj provalio je u kuću u vlasništvu 69-godišnje vlasnice iz koje je ukrao više desetaka tisuća kuna te novčanike s kovanicama. Materijalna šteta se cijeni na više desetaka tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Požar na krovištu obiteljske kuće

U petak 1. studenog, u Ulici Vladimira Nazora u Viljevu došlo je do požara na krovištu obiteljske kuće. Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Viljevo. Policijski službenici u suradnji s protupožarnim inspektorima zaštite od požara obavili su očevid na mjestu požara. Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo uslijed kratkog spoja na električnim instalacijama. Materijalna šteta se cijeni na više desetaka tisuća kuna.

 

Ukrao bicikl

Nepoznati je počinitelj 29. listopada, u Dubrovačkoj ulici u Osijeku, ukrao bicikl koji se nalazio u stambenoj zgradi. Krađom je 38-godišnjem vlasniku nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Ukrao nezaključan osobni automobil

U večernjim satima 3. studenog, nepoznati je počinitelj na prostoru parkirališta u Đakovu ukrao nezaključan osobni automobil s ključevima u bravici. Materijalna šteta cijena se na više tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Prometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko – baranjske

Tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je deset prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba teže ozlijeđena dok je u četiri prometne nesreće šest osoba lakše ozlijeđeno. Preostalih pet nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Četiri su se dogodile na području Osijeka, dvije na području Belog Manastira i Belišća te po jedna na području Donjeg Miholjca i Našica.

Foto: ilustracija

Pročitajte još