Proljetne radosti i sportske igre našičkih osnovnoškolaca u Velikom parku

Učenici A smjene Osnovne škole kralja Tomislava Našice zajedno sa svojim učiteljicama obilježili su Pozdrav proljeću i Dan sporta izletom u Veliki park. Taj sunčan i vedar proljetni dan bio je savršena prilika za druženje, rekreaciju i promicanje zdravog načina života.

Dolaskom u Veliki park, učenici su se rasporedili po livadama i igralištima, spremni za dan ispunjen raznovrsnim aktivnostima. Radost i smijeh odjekivali su parkom. Kroz zabavne igre, osvijestili su koliko je važno svakodnevno biti fizički aktivan. Druženje je također bilo važan dio ovog izleta. Učenici su imali priliku bolje se upoznati, sklapati nova prijateljstva i zajedno se zabavljati izvan školskih klupa. Dijelili su užinu i prepričavali dojmove o aktivnostima u kojima su sudjelovali.

Na kraju dana, svi su se okupili kako bi rezimirali doživljaje i podijelili najdraže trenutke. Uz zvukove prirode i veseli žamor svojih prijatelja, učenici su se vratili kućama puni dojmova i s osmijehom na licu. Kao što je Hipokrat jednom rekao: „Hodanje je čovjekov najbolji lijek”. Ovaj izlet pokazao je kako tjelesna aktivnost, boravak na svježem zraku i zajedništvo mogu donijeti radost i zdravlje, kako učenicima, tako i njihovim učiteljicama.

Izvor: OŠ kralja Tomislava Našice,  Ljiljana Kubaša, učiteljica savjetnica

Pročitajte još