Proglašen najljubazniji učenik i najvrjedniji pomagač OŠ kralja Tomislava Našice

Učenici 3. V razreda OŠ kralja Tomislava Našice s učiteljicom informatike Blaženkom Crnov uspješno su sudjelovali u projektu „Škola dobrih djela” od listopada 2022. do lipnja 2023, koji je odobrilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Učenici su svakog petka birali najljubaznijeg učenika i najvrjednijeg pomagača. Dobivene rezultate su spremali u svjetlucavu kutiju. Jednom mjesečno je bio proglašen najljubazniji učenik i najvrjedniji pomagač. Na kraju nastavne godine ova je škola proglasila najljubaznijeg učenika i najvrjednijeg pomagača, a to je Petar Benotić.

Petar Benotić je kroz mjesece i nastavnu godinu pazio na korištenje lijepih riječi, lijepo i kulturno ophođenje s drugim učenicima i učiteljima te pomagao svima u školi, ali i kod kuće, koliko god je mogao.

Učenik je dobio diplomu za sva jutarnja rana ustajanja i dolazak na doručak i u školu, za trud i pristojnost, za upornost i radišnost, za marljivost i pomaganje mami i tati, za puno riješenih matematičkih zadataka, za sve pročitane rečenice i lijepo napisana slova, za svako pomaganje prijateljima u razredu i učiteljici, za svaki darovani osmijeh i za sve naslikane i nacrtane crteže te prigodan poklon iznenađenja, navode iz škole.

Izvor: OŠ kralja Tomislava Našice

Pročitajte još