Pripremite se za Kraljevski HeadOnEast!

Iako hedonizam živi na istoku cijele godine, postoji trenutak kada zasja baš, baš u punom sjaju! Već četvrtu godinu za redom tijekom dvodnevnog festivala hedonizma, na jednom mjestu svijetu Županija nudi najbolje od Slavonije i Baranje. 30. rujna i 1. listopada u Osijeku se održava HeadOnEast!

Ove je godine dobio predznak „kraljevskog“ jer će se glavni program odvijati u Parku kralja Petra Krešimira IV. i Perivoju kralja Tomislava. Uz umjetnost svjetla, neizostavni su i ovoga puta vino i umjetnost, pivo i gastro delicije, a sve će to začiniti i brojni glazbenici. U hedonizmu će ove godine uživati i Fluentes, Gelato Sisters, Z++, Massimo, Daleka Obala

Put pod noge i HeadOnEast!

I za najmlađe hedoniste priprema se posebna iznenađenja u dvorištima Muzeja likovne umjetnosti i Gradske knjižnice te na drugim gradskim lokacijama. A za slučaj da ne pamtite datume na prvu, tu je i hedonistički tramvaj koji od ovoga vikenda vozi ulicama Osijeka podsjećajući vas da zadnji dan rujna i prvi listopada zaokružite u svojim kalendarima.

Za one koji znaju, kao i za one koji će tek saznati – hedonizam je na istoku. Zato put pod noge i HeadOnEast!

Pročitajte još