Prijavite se na 18. izbor najljepše okućnice Grada Našica

Izborom najljepše okućnice Grada Našica organizatori, 1. hrvatska bačvara i destilerija Pepel – Co, potiču mještane grada i prigradskih naselja na uređenje životnog i radnog okruženja jer u ozračju ljepote i sklada sve postaje ugodnije i radosnije. Ugodan, estetski uređen i turistima privlačan okoliš ne zahtijeva nužno materijalna ulaganja, ali zrcali osobno zalaganje, dar i rad svake obitelji za opće dobro zajednice. Ova tradicionalna manifestacija primjer je uspješne suradnje Grada i poduzetnika.

Budite sudionici i promicatelji ljepote koja nas okružuje i oplemenjuje!

Javni poziv za uređenje okućnica i sudjelovanje u ovoj akciji dostupan je svim građanima, a Povjerenstvo obilazi okućnice, usklađuje mišljenja i izabire tri najuređenije okućnice radeći u sastavu: Silvija Lučevnjak, ravnateljica Zavičajnog muzeja Našice, Hrvoje Žiha, direktor poduzeća “Našički park”; Milan Papučić, član Udruge za kulturu življenja “DarNa” Našice; Ines Lijić, učenica i Hrvoje Pepelko, organizator.

Prijedloge pošaljite na: [email protected] do 1. lipnja. Zaslužnim dobitnicima prigodne nagrade i priznanja priprema i uručuje organizator Pepel-Co s predstavnicima Grada i članovima Povjerenstva u prostoru odabranih okućnica. Proglašenje najljepših okućnica Grada Našica održat će se 7. lipnja 2024. (između 10,00 i 17,00 sati) na radost i ponos našim sugrađanima jer ova je manifestacija prihvaćena kao dio tradicije i kulture življenja. Budite sudionici i promicatelji ljepote koja nas okružuje i oplemenjuje!

Foto: arhiva

Pročitajte još