Prevarena za iznos od 15.200 eura

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske nepoznati počinitelj je od 25. srpnja do 7. rujna 2022. godine putem društvene mreže stupio u kontakt s 66-godišnjakinjom te ju lažnim obećanjima doveo u zabludu zbog čega je 66-godišnjakinja na račun nepoznatog počinitelja u više navrata uplatila ukupno 15.200 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je devet prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći dvije osobe zadobile su lake tjelesne ozljede dok je u preostalih osam prometnih nesreća nastala materijalna šteta. Pet prometnih nesreća dogodilo se na području PPRP Osijek, dvije na području PP Donji Miholjac te po jedna na području PP Belišće i PP Našice.

U nadzoru prometa zatečeno sedam alkoholiziranih vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer je evidentirano sedam vozača (šest osobnih automobila i jedan bicikla) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Automobilom upravljao s 1,50 promila

U Osijeku je jučer oko 21,27 sati u nadzoru prometa zatečen 29-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 1,50 promila alkohola u krvi. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 1.990 eura, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 3 mjeseca i 4 boda.

Pročitajte još