Prevarena za iznos od 11.700 eura

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske nepoznati počinitelj je od lipnja 2022. godine do lipnja 2023. godine putem društvene mreže stupio u kontakt s 53-godišnjakinjom te ju lažnim obećanjima i prikazivanjem lošeg imovinskog stanja doveo u zabludu zbog čega je 53-godišnjakinja na račun nepoznatog počinitelja u više navrata uplatila ukupno 11.700 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Otrgnuo brisač i oštetio vjetrobransko staklo

Nepoznati počinitelj je 15. lipnja u Đakovu otrgnuo brisač te razbio prednje vjetrobransko staklo na parkiranom osobnom automobilu u vlasništvu 63-godišnjakinje. Materijalna šteta cijeni se na 300 eura. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća u kojima je nastala materijalna šteta. Četiri prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek te jedna na području PP Beli Manastir.

U nadzoru prometa zatečeno sedam alkoholiziranih vozača

U nadzoru prometa jučer je evidentirano sedam vozača (pet osobnog automobila i dva bicikla) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Upravljao biciklom s 1,22 promila

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je jučer oko 22,20 sati u Bizovcu kada je u nadzoru prometa zatečen 42-godišnji biciklist. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 1,22 promila alkohola u krvi.

Odbio se podvrgnuti ispitivanju na prisutnost droga u organizmu

U Našicama je jučer oko 12,35 sati u nadzoru prometa zatečen 41-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom te se odbio podvrgnuti ispitivanju na prisutnost droga u organizmu. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

Pročitajte još