Prevarena putem interneta za više od 46.500 eura

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske nepoznati počinitelj je jučer putem telefona stupio u kontakt s 69-godišnjakinjom te ju obavijestio da je zaradila u trgovanju s kriptovalutama. Kada je zbog isplate 69-godišnjakinja nepoznatom počinitelju proslijedila svoje podatke i podatke bankovne kartice s računa joj je u nekoliko transakcija ukupno skinuto više od 46.500 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Pronalazak minsko – eksplozivnih sredstava

U Osijeku je jučer 54-godišnjak prilikom čišćenja stana pronašao dvije minobacačke mine, dvije ručne bombe, detonatorske kapisle i streljivo, a koje je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu na siguran način izuzeo.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 11 prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće tri osobe zadobile su lake tjelesne ozljede dok je u preostalih devet nastala materijalna šteta. Pet prometnih nesreća dogodilo se na području PPRP Osijek, tri na području PP Đakovo, dvije na području PP Donji Miholjac te jedna na području PP Beli Manastir.

Pročitajte još