Prevarena putem interneta za 24.000 eura

Šezdesetosmogodišnjakinja je između veljače i svibnja u želji za zaradom nepoznatoj osobi, koja ju je lažnim prikazivanjem činjenica dovela u zabludu, u više navrata putem interneta uplatila ukupan iznos veći od 24.000 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

S gradilišta ukrao kablove i akumulatore

Nepoznati počinitelj je jučer na širem području Đakova s gradilišta ukrao više električnih kablova i dva akumulatora čime je pravnoj osobi pričinio materijalnu štetu od gotovo 3.500 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Tijekom protekla 24 sata osam prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je teže ozlijeđena dok je u sedam prometnih nesreća nastala materijalna šteta. Četiri prometne nesreće evidentirane su na području PP Našice, dvije na području PP Đakovo te po jedna na području PP Beli Manastir i PP Belišće.

Evidentirano šest alkoholiziranih vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer je evidentirano šest vozača (četiri osobnog automobila i dva bicikala) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Upravljao automobilom s 1,91 promila

Najveća prisutnost alkohola u krvi utvrđena je u 00,01 sati u Feričancima, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 34-godišnjak. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 1,91 promila alkohola u krvi. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

Pročitajte još