Prevarena putem interneta za 17.800 eura

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske nepoznati počinitelj je tijekom svibnja putem telefona stupio u kontakt s 39-godišnjakinjom iz Osijeka, a jučer mu je ustupila svoje osobne podatke i podatke bankovne kartice, nakon čega je s njezinog računa u više navrata skinuto 17.800 eura. Policija traga za počiniteljem te poziva građane da podatke sa svoje bankovne kartice ne upisuju na sumnjivim stranicama ili aplikacijama, a više o računalnim prijevarama i njihovim oblicima možete pročitati ovdje.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U tri prometne nesreće tri su osobe lakše ozlijeđene, dok je u preostale dvije nastupila materijalna šteta.Tri prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek te po jedna na području PP Belišće i PP Donji Miholjac.

U nadzoru prometa zatečen jedan alkoholiziran vozač

U Donjem Miholjcu je jučer oko 20,30 sati u nadzoru prometa zatečen 35-godišnjak koji je upravljao mopedom. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 1,09 promila alkohola u krvi. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Pod utjecajem alkohola pao s bicikla

U Donjem Miholjcu se jučer oko 11,25 sati dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede. Naime, 48-godišnjak je, vozeći se na biciklu, u jednom trenutku izgubio ravnotežu i pao. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 3,63 promila alkohola u krvi.

Pročitajte još