Prevarena putem interneta za 1.700 eura

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske nepoznati počinitelj je između 22. lipnja i 4. rujna stupio u kontakt s 56-godišnjakinjom zbog trgovanja dionicama. Pedesetšestogodišnjakinja je putem Internet bankarstva obavila više uplata na račun nepoznatog počinitelja nakon čega je ustupila i svoje osobne podatke i podatke bankovne kartice, a kada je pokušala stupiti u kontakt s „poslovnim suradnicima“ shvatila je da je prevarena. Materijalna šteta pričinjena 56-godišnjakinji iznosi oko 1.700 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Provalio u trgovinu

Nepoznati počinitelj je između 19. i 20. listopada na širem području Đakova provalio u trgovinu iz koje je ukrao alkoholna i bezalkoholna pića, cigarete i druge razne artikle. Pravnoj osobi je nastala materijalna šteta od oko 2.500 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije osobe zadobile su lake tjelesne ozljede dok je u preostalih tri nastala materijala šteta. Po jedna prometna nesreća dogodila se na području PP Belišće, PP Beli Manastir, PP Donji Miholjac, PP Đakovo te PP Našice.

Pročitajte još