Prevarena putem interneta

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske četrdesetogodišnjakinja je 20. siječnja putem interneta naručila set kuhinjskih noževa. Nepoznata osoba joj je potom dostavila link u koji je 40-godišnjakinja upisala svoje osobne podatke i podatke bankovne kartice nakon čega je s njezinog računa skinuto gotovo 880 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće. U dvije prometne nesreće dvije osobe zadobile su lake tjelesne ozljede dok je u dvije prometne nesreće nastala materijalna šteta. Prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek.

U nadzoru prometa zatečena četiri alkoholizirana vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer su evidentirana četiri vozača (tri vozača osobnih automobila i jedan vozač bicikla) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Biciklom upravljao s 1,89 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je jučer oko 14,00 sati u Belom Manastiru kada je u nadzoru prometa zatečen 44-godišnjak, koji je biciklom upravljao s 1,89 promila alkohola u krvi.

Vozači oprez – pojačane mjere u prometu

Danas će se na području cijele policijske uprave provesti će se pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prekršaja nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom.

Pročitajte još