Prevaren putem interneta za više od 8.000 eura

Nepoznati počinitelj je 14. lipnja putem telefona stupio u kontakt s 46-godišnjakom te ga lažnim prikazivanjem činjenica doveo u zabludu da na mobitel instalira aplikaciju s ciljem trgovanja kriptovalutama, nakon čega mu je nepoznati počinitelj s računa skinuo više od 8.000 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Tijekom protekla 24 sata četiri prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće u kojima je nastala materijalna šteta. Po dvije prometne nesreće evidentirane su na području PPRP Osijek i PP Beli Manastir.

Evidentirano šest alkoholiziranih vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer je evidentirano šest vozača (tri osobnih automobila, dva bicikala i jedan vozač teretnog automobila) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Upravljao automobilom s 1,65 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je oko 13,20 sati u Osijeku kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 61-godišnjak. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 1,65 promila alkohola u krvi. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

Pročitajte još