Prevaren putem interneta

Dvadesetčetverogodišnjak je 26. svibnja putem internet – oglasnika s nepoznatom osobom dogovorio kupovinu mobitela te mu na račun uplatio traženi iznos, nakon čega mu je putem linka ustupio i podatke svoje bankovne kartice. Nepoznati počinitelj mu je s bankovnog računa podigao novac, a mobitel mu nije dostavio. Dvadesetčetverogodišnjaku je pričinjena materijalna šteta u ukupnom iznosu većem od 1.900 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Tijekom protekla 24 sata pet prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije osobe lakše su ozlijeđene, dok je u tri prometne nesreće nastala materijalna šteta. Dvije prometne nesreće evidentirane su na području PPRP Osijek te po jedna na području PP Belišće, PP Đakovo i PP Našice.

Evidentirana tri alkoholizirana vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer su evidentirana tri vozača (jedan osobnog automobila i dva bicikala) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Prekršaj je i kada pijan sjedneš na bicikl

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 12,20 sati u Jagodnjaku, kada je u nadzoru prometa zatečen 59-godišnji biciklist. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost od 2,01 promila alkohola u krvi. Vozač je smješten u posebnoj prostoriji do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Pročitajte još