Prevaren prilikom prodaje mobitela

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske preko društvene mreže „Facebook“ je 29. siječnja, 20-godišnjak prodao mobilni telefon nepoznatoj osobi. Nepoznata osoba mu je uplatila pola dogovorenog novčanog iznosa 307 eura, dok je drugu polovicu trebao uplatiti po dostavi mobilnog telefona, a što nije učinio. Policija podnosi posebno izvješće za kazneno djelo „Prijevara“ Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Iz trgovine ukrao sportsku odjeću

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s Ispostavom Čepin otkriven je 22-godišnjak koji je 17. studenoga 2022. godine iz trgovine u Osijeku ukrao trenerku i majicu. Pravnoj osobi je prouzročena materijalna šteta od oko 140 eura. Protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Krađa“ Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Tijekom protekla 24 sata jedna prometna nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirana je jedna prometna nesreća u kojoj je nastala materijalna šteta, a dogodila se na području PPRP Osijeka.

Vozio bicikl s 2,87 promila

Jučer je na području Policijske uprave osječko – baranjske u nadzoru prometa evidentirano tri vozača osobnih automobila, jedan vozač moped i tri biciklista koji su bili pod utjecajem alkohola.

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 15,40 sati u Kneževim Vinogradima, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 52-godišnji biciklist iz Karanca. Biciklistu je evidentirana koncentracija alkohola u krvi od 2,87 promila te je smješten u posebne prostorija do prestanaka djelovanja alkohola.

Pročitajte još