Prevaren prilikom kupnje sata za 9.500 eura

Vlasnik tvrtke iz Osijeka je između 26. lipnja i 5. srpnja s nepoznatom osobom dogovorio kupnju luksuznog sata te joj uplatio dogovoren iznos od gotovo 9.500 eura, nakon čega mu sat nije dostavljen niti mu je novac vraćen. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Otkriveni kradljivci

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Osijek utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su 49-godišnjak i 38-godišnjak počinili kazneno djelo krađe. Naime, dvojac je u svibnju iz zgrade u Osijeku ukrao bicikl, vrijedan oko 200 eura. Protiv njih slijedi odgovarajuća prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Tijekom protekla 24 sata tri prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su tri prometne nesreće. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je lakše ozlijeđena dok je u dvije prometne nesreće nastala materijalna šteta. Dvije prometne nesreće evidentirane su na području PP Đakovo te jedna na području PPRP Osijek.

Evidentirana tri alkoholizirana vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer su evidentirana tri vozača (jedan osobnog automobila, jedan traktora i jedan bicikla) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Pročitajte još