Prevaren prilikom kupnje građevinske skele

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske tridesetpetogodišnjak je 8. veljače preko internet oglasnika dogovorio kupnju građevinske skele s nepoznatom osobom uz dogovor da uplati pola novčanog iznosa od 1.250 eura na račun koji mu je poslan. Nakon što je novac uplaćen do današnjeg dana skela nije isporučena niti je novac vraćen. Protiv počinitelja policija podnosi prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Policija vas upozorava da podatke sa svoje bankovne kartice ne upisujete na sumnjivim stranicama ili aplikacijama, a više o računalnim prijevarama i njihovim oblicima možete pročitati OVDJE.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su tri prometne nesreće od kojih su u dvije prometne nesreće dvije osobe zadobile lake tjelesne ozljede dok je u jednoj prometnoj nesreći nastala materijalna šteta. Prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek, Đakova i Belišća.

U nadzoru prometa zatečena četiri alkoholizirana vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer u nadzoru prometa evidentirana su četiri vozača (2 vozača osobnog automobila i 2 vozača bicikla) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Upravljao biciklom s 1,66 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je jučer u Valpovu kada je u nadzoru prometa zaustavljen 60-godišnji biciklist iz Valpova. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost od 1,66 promila alkohola u krvi.

Pročitajte još