Predstavljeni izvođači jubilarnog 15. CMC festivala Vodice 2023.

Jubilarno 15. izdanje CMC festivala Vodice dovodi 9. i 10. lipnja na Vodičku rivu najpoznatija imena regionalne glazbene scene, ali i glazbenike internacionalnog ugleda. Publika će na CMC festivalu powered by Calzedonia uživati u više od 46 izvođača i nekoliko koncerata. Nakon stotina izvođača i isto toliko uspješnih nastupa kroz prošle dvije godine, 15. izdanje CMC festivala biti će nagrada vjernoj publici iz Hrvatske i regije koja će se rado zabavljati uz svoje omiljene izvođače.

Činjenica da je ovo već 15. izdanje festivala govori o njegovoj važnosti i prepoznatljivosti, ali i o dobroj suradnji između diskografske kuće Croatia Records, CMC televizije, Grada Vodica i brojnih medijskih pokrovitelja festivala.

Publika će uživati u više koncerata velikih glazbenih zvijezda već prvoga dana festivala

Festival je to koji raste iz godine u godinu, a svake godine uspije srušiti rekordan broj prijava. Tako je i ovogodišnji natječaj pokazao nikada veći interes izvođača i oborio prošlogodišnji rekord. Domaćin festivala, Grad Vodice, spremno čeka sve goste i izvođače koji će, kao i svake godine, svojim entuzijazmom prema vrhunskoj domaćoj glazbi napraviti pravi spektakl u Vodicama.

Već po tradiciji, drugog vikenda u lipnju, na vrelu ljetnu pozornicu pred publiku će stati dobro poznati izvođači – Željko Bebek, Daniel Popović, Mladen Grdović, Mia, Opća Opasnost, Zijo Valentino, Boris Novković, Ivan Zak i mnogi drugi. Dugogodišnja glazbeno – turistička priča najvećeg festivala domaće glazbe nastavlja se u jednoj od najkvalitetnijih postava do sada. Za nezaboravni ulazak u ovogodišnje ljeto pohitajte upravo na CMC festival u Vodice, 9. i 10. lipnja. Festival organizira CMC televizija uz potporu Grada Vodica i turističke zajednice, a generalni sponzor je Calzedonia.

Popis ovogodišnjih izvođača:

Alen Hrbinić

Alka Vuica

Amir Kazić Leo

Ana Stanić

Ante Cash

Bon Voyage

Boris Novković

Buryana

Cecilija

Daniel Popović

Darko Domijan

Davor Radolfi

Dolores

Domenica

Duško Lokin

Elio Pisak

Erna

Feminnem

Frano Pehar & Tarapana band

Gavrani

Ivan Sever

Ivan Zak

Ivana Popović Martinović

Ivana Kovač

Jasmin Stavros

Jure Brkljača

Lidija Bačić Lille

Marija Jelovečki

Marija Mirković

Marina Tomašević

Marko Vukes

Meri Andraković

Mia

Mile Perkov i Klapa Godimenti

Mladen Grdović

Nikolina Tomljanović ft. Crooks & Straights

Nina Donelli

Noelle

Opća Opasnost

Post Rem

Sandro Bastiančić i Ana Kabalin

Slavonske lole i Klapa More

Teška industrija

Učiteljice

Zijo Valentino

Žanamari

Željko Bebek

Željko Krušlin Kruška & Latino

Foto: Karla Matulina

Pročitajte još