Predstavljen program demografske obnove Općine Podgorač

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEPredstavljen je program demografske obnove Općine Podgorač Nezavisne liste kandidata za Općinsko vijeće Općine Podgorač, nositelja Gorana Đanića.

Predizborna kampanja je započela ispred Općinske zgrade u Podgoraču, a Goran Đanić je predstavio prve demografske mjere svog programa.

Osigurat će se produženi boravak u vrtiću za djecu zaposlenih roditelja. Mlade obitelji sufinancirat će se s 30.000 kuna prilikom kupnje kuće na području Općine Podgorač. Također će se mlade obitelji sufinancirati s 20.000 kuna prilikom rekonstrukcije kuća. Jednokratna pomoć za novorođeno dijete će se povećati s 1.000 na 2.000 kuna. Prilikom novootvorenog radnog mjesta u poslovnoj industrijskoj zoni u Podgoraču, poslodavcu će biti isplaćeno 10.000 kuna za poticanje otvaranja novih radnih mjesta.

Također, kako bi se privukli investitori u poduzetničkoj poslovnoj zoni donijet će se i mjere stimulacije i to 1 kuna 1m² prodaja komunalne zone, odnosno parcele, te oslobađanje svih komunalnih doprinosa Općine Podgorač.

Sponzorirani članak

Pročitajte još

Učitavanje...