Predstavljanje i promocija upisa na Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek

Povodom profesionalnog usmjeravanja učenika završnih razreda u Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga Našice, 29. 03. 2023., predstavnici Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek na čelu s izv. prof. dr. sc. Brigitom Popović, prodekanicom za organizaciju poslovanja i upravljanje investicijama, prezentirali su studijske programe obrazovanja na prijediplomskom i diplomskom sveučilišnom studiju Fakulteta agrobiotehničkih znanosti u Osijeku.

Agronomija zanimanje prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!

Zainteresirani učenici 3. i 4. razreda agrotehničar dobili su sve informacije vezane uz izbor studijskih programa. S učenicima se razgovaralo i o mogućnostima zaposlenja nakon završetka studija te su zajedno došli do zaključka kako je upravo agronomija zanimanje prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!

Prikazana im je lokacija fakulteta te organizacija nastave i rada na fakultetu. Učenici su mogli vidjeti poljoprivredne površine, pokušališta, laboratorije i ostale lokacije koje fakultet koristi za izvođenje praktičnog dijela nastave. Učenici smatraju da je studiranje u ovom području izrazito perspektivno, a dio njih se nada kako će upravo sljedeći korak u njihovom obrazovanju biti upis na neki od studija koje nudi FAZOS.

Organizaciju i pripremu predstavljanja FAZOS organizirao je Krunoslav Kovačević, prof. mentor.

Izvor: SŠIK

Pročitajte još