Poznati polufinalisti Božićnog turnira u malom nogometu

Tradicionalni Božićni malonogometni turnir bliži se svome kraju. Tako su jučer svoje zadnje utakmice, prije polufinala, razigravali su mladi, veterani i seniori, a rezultate možete vidjeti u nastavku:

Nakon devet utakmica mladih startali su veterani Croatie Velimirovac (Danijel Šimonji) i Veterani Niza (Kristijan Knežević, Goran Tutić). U drugom susretu MNK PSC i NK Papuka Orahovica nije bilo pogodaka, a MNK PSC su bili bolji u izvođenju penala.

Seniori Vugori Masiv kamen (Marko Brus) bili su nadigrani od Kera Agro (Vitor Lima 2, Robert Nospak) koji su se pojačali strijelcima triju pogodaka. U drugoj utakmici Excellent bar i Orahovačkih duhova pobjednika je odlučio Matko Mikola za Excellent bar. CB Best (Mario Bernić) poveo je protiv PIN reklamnog tiska (Toni Šmaguc, Josip Čikvar, Lovro Brdar, Josip Kraljević) koji se sredio i dosta uvjerljivo slavio ulazak u polufinale. I na kraju Španeri Sport caffe (Stjepan Slivka 2) pobijedili su Beer Garden i zasluženo ušli u polufinale. Večeras se igraju utakmice polufinala, a raspored možete vidjeti u nastavku:

Izvor: Sportska zajednica Grada Našica

Pročitajte još