Poziv za sudjelovanje na natjecanju u amaterskom fotografiranju pod nazivom „FOTO ZNALAC“

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEZajednica tehničke kulture Osječko – baranjske županije u suradnji s gradskim zajednicama tehničke kulture organizira natjecanje u amaterskom fotografiranju za učenike osnovnih škola na području Osječko – baranjske županije pod nazivom „FOTO ZNALAC“. Učenici se mogu natjecati u dvije kategorije na zadanu temu:

1. „Proljeće u mom kraju“

2. „Otvorena tema“ – Facebook ocjenjivanje

Sudionici u svrhu ovog natjecanja mogu koristiti fotoaparat ili svoje vlastite mobilne uređaje, točnije „smartphone“ koji su danas opremljeni s vrlo dobrim kamerama te imaju pravo poslati samo jednu fotografiju na odabranu kategoriju. Ukoliko se sudionik natječe u obje kategorije onda mora poslati različite fotografije sukladno zadanoj temi te naglasiti koja fotografija spada pod koju kategoriju. Fotografije koje sudjeluju u natjecanju sudionici će poslati na email adresu: fotoznalac@gmail.com uz sljedeće kontakt podatke sudionika: ime i prezime – osnovna škola koju pohađate – razred koji pohađate te kategoriju u kojoj sudjeluje fotografija. Prilikom slanja fotografija, naziv fotografije mora sadržavati ime i prezime sudionika te kategoriju u kojoj se natječe. Natječaj za slanje fotografija trajat će od 17. svibnja do 06. lipnja 2021. godine. Nakon završetka natjecanja od strane profesionalaca koji djeluju u području fotografiranja oformiti će se povjerenstvo koje će ocijeniti pristigle fotografije na temu „Proljeće u mom kraju“ te će odabrati prvo, drugo i treće mjesto.

Nagrade po osvojenom mjestu:

1.mjesto – Akcijska kamera SJCAM SJ4000,

2.mjesto – Web Kamera Logitech HD – WebCam C505

3.mjesto – SD Card 128Gb.

Sve pristigle fotografije na „Otvorenu“ temu – Facebook ocjenjivanje bit će postavljenje na Facebook stranicu Zajednice tehničke kulture Osječko – baranjske županije https://www.facebook.com/domtehnike. Uradak, odnosno fotografija s najviše oznaka „Sviđa mi se“ (eng. „Like“) bit će proglašena pobjednikom. Više detalja o Facebook nagradnom natječaju biti će objavljeno na web stranici www.tehnika-osijek.hr i Facebook stranicama Zajednica.

Nagrada za najbolji uradak u Facebook ocjenjivanju je:

-Digitalni fotoaparat Canon IXUS185BK.

Facebook nagradni natječaj traje od 08. do 11. lipnja (do 19:00h) 2021. godine. Proglašenje pobjednika obje kategorije bit će na Facebook stranici Zajednice tehničke kulture Osječko – baranjske županije. Pozivamo Vas da u ime Vaše institucije proslijedite poziv učenicima i sudjelujete u natjecanju „FOTO ZNALAC“.

Pročitajte još

Učitavanje...