Poziv na 37. susret vatrogasnih puhačkih orkestara

Hrvatska vatrogasna zajednica organizira 37. susret vatrogasnih puhačkih orkestara koji će se održati 11. lipnja 2023. godine u Cvetkoviću (Jastrebarsko, Zagrebačka županija) povodom obilježavanja 130. obljetnice Dobrovoljnog vatrogasnog društva Cvetković. Lokacija održavanja Susreta je prostor ispred vatrogasnog doma DVD-a Cvetković, gdje će biti postavljen šator. Otvaranje Susreta je planirano za 11:00 sati.

HVZ moli vatrogasne puhačke orkestre koji su zainteresirani za sudjelovanje na Susretu da svoju prijavu pošalju do 15. svibnja 2023. godine. Uz prijavu, pošaljite i amblem orkestra ili dobrovoljnog vatrogasnog društva u digitalnom obliku, u svrhu projekcije za vrijeme nastupa. Prijave i ambleme poslati navedenoj kontakt osobi na adresu elektroničke pošte. Također mole Vatrogasne zajednice županija / Grada Zagreba da obavijeste vatrogasne puhačke orkestre zainteresirane za sudjelovanjem na Susretu.

U prilogu možete naći obrazac prijave i preliminarni program susreta. Detaljan program susreta i raspored nastupa će HVZ poslati naknadno i objaviti na web stranici Hrvatske vatrogasne zajednice (https://hvz.gov.hr/), a sukladno broju zaprimljenih prijava.

Kontakt osoba za prijave: Vedran Runjić, [email protected], 091/112-0013

Dokumentacija:

Pročitajte još