Požar na obiteljskoj kući – Materijalna šteta iznosi oko 35.000 eura

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske jučer, oko 23 sata u Lugu došlo je do požara na obiteljskoj kući i pomoćnim objektima u vlasništvu 60-godišnjaka. Do požara je došlo zbog zapaljenja krova pušnice koji se proširio na obiteljsku kuću i pomoćne objekte koji su u potpunosti izgorjeli. Tijekom požara nije bilo ozlijeđenih osoba. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Osijek, Dobrovoljno vatrogasno društvo Bilje i Dobrovoljno vatrogasno društvo Lug. Materijalna šteta cijeni se na oko 35.000 eura.Slijedi očevid.

Otkrivena računalna prevarantica

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Đakovo sumnja se da je 33-godišnjakinja iz Potnjana s 21. na 22. studenog 2022. godine s žiro računa 21-godišnjaka skinula od oko 750 eura. Protiv osumnjičene slijedi posebno izvješće za kazneno djelo „Računalna prijevara“ Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće u kojima je nastala samo materijalna šteta. Dvije prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek i dvije na području Belog Manastira.

Pročitajte još