Požar na gospodarskom objektu u Donjoj Motičini

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske jučer, oko 5 sati u Donjoj Motičini došlo je do požara u gospodarskom dijelu obiteljske kuće u vlasništvu 52-godišnjaka. Do požara je došlo uslijed kratkog spoja na električnim instalacijama na drvenom krovu štale i pomoćnim prostorijama koje su izgorjele. U požaru je uginula jedna svinja, jedanaest prasaca, stotinjak pilića i razni alati. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donja Motičina. Na mjestu događaja očevid je obavio inspektor zaštite od požara u suradnji s očevidnom ekipom PU osječko – baranjske. Nastala materijalna šteta procjenjuje se na oko 20.000 eura.

Provalio u vikend kuću

Nepoznati počinitelj je od 5. veljače do 29. travnja u Trnavi provalio u vikend kuću iz koje je ukrao kosilicu, dva trimera, pumpu za vodu, brusilicu i ručni alat. Vlasniku 38-godišnjaku pričinjena je materijalna šteta od oko 2.500 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća gdje su u dvije prometne nesreće dvije osobe zadobile lake tjelesne ozljede dok je u pet prometnih nesreća nastala materijala šteta. Tri prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek te po dvije na području Belog Manastira i Belišća.

Pročitajte još