Požar kuće u Podgoraču


Danas u prijepodnevnim satima u Podgoraču u ulici J.J.Strosmayera na kućnom broju 123 došlo je do požara kuće i nus prostorija koje su kao što možete vidjeti prema slika u potpunosti izgorjele, a samo brzom rekcijom vatrogasaca je spiječeno da se požar ne proširi i na cijelu kuću te bi materijalna šteta bila kudikamo veća. Isto tako, saznali smo kako je jedna osoba ozljeđena te je vozilom hitne pomoći prebačena u Bolnicu u Našice.  

 

Na mjesto požara vrlo brzo su došli vatrogasci DVD-a Pogorač kao i JVP Našice te su požar koji je prijetio da se proširi na obližnje objekte stavili pod kontrolu, te ga u konačnici i ugasili. Na mjesto požara došli su i djelatnici policije Našice koji će naknadno utvrditi uzrok požara. U ovoj intervenciji sudjelovalo je 11 vatrogasaca, 5 iz DVD-a Pogorač i 6 JVP Našice s 4 vozila.

O uzrocima požara i više detalja pročitajte uskoro u izvještaju policije koji očekujemo uskoro.

 

Isto tako saznajemo kako je također danas u 8:40 sati bio još jedan manji požar na području farme Osatina, Barice Pogorač na koji su također izašli članovi DVD-a Pogorač s navalnom cisternom i tri vatrogasca te su i taj požar uspješno ugasili.

Foto: Facebook Podgorač Info

 

Stric pivo

Pročitajte još