Povijesni uspjeh Stolnoteniskog kluba Našice

Od danas Našice ima još jednog prvoligaša – uz Rukometni klub NEXE, Stolnoteniski klub Našice sjajnim igrama ove sezone uspio se plasirati u najprestižniji rang natjecanja, 1. Hrvatsku ligu. Nakon današnjih dvoboja u Križevcima, u dvorani Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkog, trener i predsjednik našičkih stolnotenisača Dražen Stanić zahvalio je svojoj ekipi te Gradu Našicama i Športskoj zajednici na podršci, naglasivši mukotrpan rad kluba koji je rezultirao povijesnim uspjehom.

„Danas smo u Križevcima odigrali kvalifikacije za ulazak u 1. Hrvatsku ligu. Igrali smo u sastavu Igor Androš, Dražen Stanić i David Štrk dok su par igrali Dražen Stanić i Igor Androš. Prvu utakmicu smo odigrali protiv domaćina Stolnoteniskog kluba Križevci kojeg smo pobijedili rezultatom 4:2. Poslije toga smo igrali dvoboj protiv Stolnoteniskog kluba Brestovac u kojem smo poraženi s rezultatom 4:1. U 1. Hrvatsku ligu ulaze 2 kluba s ovog natjecanja – dakle, Stolnoteniski klub Brestovac i Stolnoteniski klub Našice. Ovim putem se želim zahvaliti Gradu Našicama i gradonačelniku Krešimiru Kašubi te Športskoj zajednici Grada Našica na velikoj podršci. Zahvaljujući njima, obnovili smo našu dvoranu gdje treniramo i gdje ćemo nastupati u 1. ligi. Zahvaljujem i našim navijačima koji su nas podržali u velikom broju, čak i u kvalifikacijama.

Naš cilj je pojačati ekipu kako bismo bili konkurentniji i postali stabilan prvoligaški klub. Zahvaljujem i našim sponzorima koji su nam pomogli ostvariti povijesni uspjeh. Pozivam na upis dječake i djevojčice već od pet godina da se pridruže našem klubu. Broj članova se u posljednje vrijeme značajno povećao i trenutno imamo sedamdesetak članova. Dvoboji u 1. ligi započet će u rujnu ove godine, a naša prepoznatljiva Gradska stolnoteniska liga krenut će u listopadu, uz nadu da će se broj igrača povećati.” – zaključio je predsjednik i trener Stanić. Ovim putem čestitamo Stolnoteniskom klubu Našice na izvanrednom uspjehu i želimo im puno sreće i uspjeha u nadolazećoj sezoni!

Pročitajte još