Posjekao šumu – Materijalna šteta iznosi 20.000 eura

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Đakovo otkriven je 60-godišnjak koji je od 1. siječnja do 24. veljače na nekoliko šumskih predjela na području Đakova posjekao šumu. Oštećenoj 53-godišnjoj vlasnici nastala je materijalna šteta od oko 20.000 eura. Protiv osumnjičenog slijedi posebno izvješće za kazneno djelo „Krađa“ Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Tijekom protekla 24 sata osam prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća gdje je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba lakše tjelesno ozlijeđena, a u sedam prometnih nesreća nastala je materijalna šteta. Na području PPRP Osijeka dogodile su se četiri, a u Đakovu i Našicama po dvije prometne nesreće.

Upravljao automobilom s 1,04 promila

Jučer su na području Policijske uprave osječko – baranjske u nadzoru prometa zaustavljena dva vozača osobnog automobila i jedan biciklist koji su bili pod utjecajem alkohola.

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 23,05 sati u Osijeku, u Ulici Kralja Petra Svačića kada je u nadzoru prometa zaustavljen 32-godišnjiak iz Osijeka te mu je evidentirana koncentracija od 1,04 promila alkohola u krvi. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 1.990 eura, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 boda.

Pročitajte još