Našice – Akcija “Poštujte naše znakove” – Početak nove školske godine

znakovi21_8_1a 

U svezi početka nove školske godine, Policijska postaja Našice provodi akciju «Poštujte naše znakove» kako bi se postigla što veća sigurnost djece na cesti.

Policijska postaja obavještava sve vozače  koji sudjeluju u prometu, da obrate pozornost na djecu u zonama škola kao i na njihovom putu do škole i prilikom povratka iz škole, a posebice da obrate pozornost na polaznike prvih razreda koji su ujedno i najugroženija skupina u prometu.

Na ozemlju PP Našice,  oformljene su Školske prometne jedinice, kako bi svojim radom pridonijele što sigurnijim prelascima djece preko obilježenih pješačkih prijelaza. Za napomenuti je kako će se svi sudionici u prometu, koji se ne budu pridržavali naredbi koje im budu uputili pripadnici školskih prometnih jedinica strogo sankcionirati.

znakovi21_8_3a

Isto tako za napomenuti je kako će policijski službenici PP Našice vršiti predavanja polaznicima prvih razreda primjerena njihovom uzrastu, vezano za gore navedeno.

Također se izvješćuju građani da će djelatnici Policijske postaje Našice tijekom mjeseca rujna vršiti pojačani nadzor prometa u zonama škola.

znakovi21_8_2a

Pročitajte još