Policija uhvatila razbojnike

Jučer, 25. studenoga, provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Donji Miholjac utvrđena je osnovana sumnja da su 19-godišnjak i 17-godišnjak počinili kazneno djelo „Razbojništvo“ dok je 18-godišnjak počinio kazneno djelo „Pomoć počinitelju nakon izvršenja kaznenog djela“ o čemu smo pisali, a više možete pročitati OVDJE. Protiv osumnjičenog 17-godišnjaka i 18-godišnjaka slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Osijeku, dok je 19-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku.

Uhvaćeni kradljivci bicikla

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje otkriveni su 20-godišnjak i 19-godišnjak koji su s 1. na 2. listopada u Osijeku ukrali bicikl. Tridesetšestogodišnjoj vlasnici nastala je materijalna šteta od oko 2.500,00 kuna. Protiv osumnjičenih slijedi Posebno izvješće za kazneno djelo „Krađa“ Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Tijekom protekla 24 sata osam prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća od kojih je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba lako tjelesno ozlijeđene, a sedam je za posljedicu imalo materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo se pet, u Đakovu dvije i Belom Manastiru jedna prometna nesreća.

Pročitajte još