Policija traži pomoć građana u pronalasku nestale osobe

Na području osječkog Donjeg Grada u jutarnjim satima 11. prosinca od kuće se udaljila Jasna Višević, najvjerojatnije biciklom ljubičaste boje, i otada joj se gubi svaki trag. Nestala osoba ima 60 godina, visoka je 167 centimetara, slabije je tjelesne građe, ima ravnu plavu kosu te plavo-zelene oči. U trenutku nestanka bila je odjevena u žutu jaknu, crni prsluk, tamne tajice i bijele tenisice. Poseban znak prepoznavanja je tetovaža na naprstnjaku u obliku sunca. Policija moli građane koji su je vidjeli ili imaju saznanja o njezinom nestanku ili je pak zateknu negdje da ih o tome izvijestite putem telefona 192.

https://nestali.gov.hr/nestale-osobe-403/403?osoba_id=12635

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su tri prometne nesreće. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba zadobila je lake tjelesne ozljede dok je u dvije prometne nesreće nastala materijalna šteta. Dvije prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek te jedna na području PP Našice.

U nadzoru prometa zatečeno tri alkoholizirana vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer su evidentirana tri vozača osobnih automobila koji su bili pod utjecajem alkohola.

Upravljao automobilom s 1,91 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je jučer u 17,38 sati u Osijeku, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 68-godišnji vozač osobnog automobila. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost od 1,91 promila alkohola u krvi. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili do 60 dana zatvora i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

Pročitajte još