Policija pronašla provalnika

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Osijek utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je maloljetnik počinio kazneno djelo „Teška krađa“. Naime, 24. travnja oko 5 sati, u Osijeku maloljetnik je provalio u prostor pekarnice iz koje je ukrao novac i nekoliko bezalkoholnih pića. Materijalna šteta naknadno će se utvrditi. Protiv počinitelja policijski službenici podnose prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Pronađen maloljetni kradljivac bicikla

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Osijek utvrđena je osnova sumnje da je maloljetnik počinio kazneno djelo „Krađa“. Naime, maloljetnik je 23. travnja u Osijeku ispred stambene zgrade ukrao bicikl, čime je oštetio 45-godišnju vlasnicu za oko 250 eura. Protiv počinitelja policija podnosi prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Pronađen počinitelj razbojništva

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđena je osnova sumnja da je 50-godišnjak iz Dalja počinili kazneno djelo „Razbojništvo“.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih gdje je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede dok je u stalih šest prometnih nesreća nastala materijala šteta. Četiri prometne nesreće dogodile su se na području Belog Manastira i tri na području PPRP Osijek.

U nadzoru prometa zatečena 2 alkoholizirana biciklista

Na području PU osječko – baranjske jučer u nadzoru prometa evidentirano je dva vozača bicikla koji su bili pod utjecajem alkohola.

Upravljao biciklom s 1,60 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je jučer u 18 sati u Osijeku kada je nadzoru prometa zaustavljen 57-godišnjak iz Osijeka koji je upravljao biciklom te mu je utvrđena prisutnost od 1,60 promila alkohola u krvi.

Pročitajte još