Policija pronašla počinitelja prijevare

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s Ispostavom Čepin utvrđena je osnovana sumnja da je 39-godišnjak počinio kazneno djelo „Prijevara“. Početkom rujna, u Osijeku ispred trgovačkog centra 45-godišnjak je prodao svoj mobitel 39-godišnjaku za 800 eura. Nakon nekoliko dana 45-godišnjak htio je razmijeniti eure u mjenjačnici kojom prilikom je doznao da su novčanice krivotvorene. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku policija podnosi posebno izvješće.

Tijekom protekla 24 sata dvije prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su dvije prometne nesreće koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka i Belog Manastira.

Rezultati pojačanih mjera u prometu

U vremenu od 25. do 27. studenoga na području Policijske uprave osječko – baranjske u nadzoru prometa evidentirano je 57 vozača osobnih automobila, 4 vozača bicikla i 2 vozača romobila koja su bila pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je 26. studenoga u 21,20 sati, u Bizovcu, kada je u nadzoru prometu zaustavljen 41-godišnji biciklist. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je koncentracija od 2,74 promila alkohola u krvi.

Pročitajte još