Policija pronašla maloljetne provalnike

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje s ispostavim Čepin utvrđena je osnovana sumnja da su tri maloljetnika počinila kazneno djelo „Teška krađa provaljivanjem“. Maloljetnici su između 27. i 28. svibnja na području Osijeka provalili u ugostiteljski objekt iz kojeg su ukrali novčani polog i tablet. Materijalna šteta cijeni se na više od 550 eura. Protiv maloljetnika policija podnosi prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Pronađen počinitelj oštećenog vozila

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Đakovo utvrđena je osnovana sumnja da je 39-godišnjak počinio kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“. Na području Đakova između 20. i 21. svibnja počinitelj se dovezao do voćnjaka u kojem se nalazilo vozilo u vlasništvu 60-godišnjaka kojom prilikom je svojim vozilom odgurao parkirano vozilo do susjedne njive. Oštećenom vlasniku vozila počinjena je materijalna šteta od 2.000 eura. Protiv počinitelja slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Prevaren putem interneta

U večernjim satima 25. svibnja, 52-godišnjak iz Osijeka nepoznatoj osobi je u dva navrata uplatio ukupno oko 340 eura za kupovinu čamca te je naknadno utvrdio da se radi o lažnoj internetskoj stranici. Policija traga za počiniteljem.

Ukrao bicikl ispred zgrade

Nepoznati počinitelj je 26. svibnja između 8 i 10 sati u Osijeku ispred stambene zgrade ukrao bicikl. Četrdesetogodišnjem vlasniku nastala je materijalna šteta od 450 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su dvije prometne nesreće u kojima je nastala samo materijalna šteta. Prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek i Našica.

Pročitajte još