Policija pronašla kradljivce bicikala


Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske završenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 20-godišnji hrvatski državljanin iz Zagreba počinio nekoliko kaznenih djela „Krađa“. U vremenu od 3. travnja do 2. svibnja, u Osijeku, na Vijencu Ivana Meštrovića i Vukovarskoj ulici, mladić iz Zagreba ukrao je tri bicikla koji su se nalazili u hodniku i podrumskim prostorijama stambenih zgrada. Također je završeno kriminalističko istraživanje te se sumnja da je 27-godišnji godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka počinio kazneno djelo „Teška Krađa“. U ponedjeljak, 30. ožujka, u Osijeku, počinitelj je provalio zaključanu podrumsku prostoriju iz koje je ukrao bicikl. Vlasnicima iz Osijeka nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava protiv počinitelja.

Prijevara

Utorak, 2. lipnja, 18-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka, putem Internet oglasa dogovorio je prodaju fotoaparata i foto opreme. S nepoznatom osobom sklopio je dogovor o kupoprodaji fotoaparata i foto opreme koju mu je poslao, a za istu nije dobio dogovoreni novčani iznos. Prodavatelj oštećen za više tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije osobe zadobile su lake tjelesne ozljede. Preostale četiri prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo se pet prometnih nesreća, a na području Našica jedna prometna nesreća.

Stric pivo

Pročitajte još