Policija pronašla kradljivca

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s Ispostavom Čepin utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 38-godišnjak iz Vukovara počinio kazneno djelo „Krađa“. Početkom ožujka u večernjim satima u Osijeku ispred igraonice 38-godišnjak ukrao je bicikl 18-godišnjaku čime je vlasnika oštetio za više od 2.000,00 kuna. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku policija podnosi posebno izvješće.

Požar u kupaonici

Jučer u jutarnjim satima u dvorišnom stanu u Osijeku, došlo je do požara u kupaonici. Prilikom požara izgorjele su električne instalacije i sav kupaonski namještaj. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Požar su ugasili vatrogasci Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka, dok su djelatnici tvrtke HEP-a, stan isključili s električne i plinske mreže. Vlasniku je nastala materijalna šteta od oko 5.000,00 kuna.

Računalna prijevara

U srijedu, 16. studenoga u večernjim satima, 42-godišnjak iz Čepina nepoznatoj je osobi prilikom kupoprodaje pametnog sata dao svoje bankovne podatke koje je prevarant iskoristio i s računa mu skinuo više od 2.000,00 kuna. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem te protiv njega slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Tijekom protekla 24 sata tri prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su tri prometne nesreće koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka, Belišća i Đakova.

Pročitajte još