Policija otkrila kradljivca satova

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s Ispostavom Čepin otkriven je 48-godišnjak koji je u dva navrata krajem studenog 2022. godine u Osijeku iz trgovine ukrao pametne satove. Pravnoj osobi je pričinjena materijalna šteta od oko 1.700 eura. Protiv osumnjičenog slijedi posebno izvješće za kazneno djelo „Krađa“ Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Otkriven kradljivac parfema

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s Ispostavom Čepin otkriven je 21-godišnjak koji je 22. siječnja u Osijeku iz trgovine ukrao parfeme. Pravnoj osobi je pričinjena materijalna šteta od oko 150 eura. Protiv osumnjičenog slijedi posebno izvješće za kazneno djelo „Krađa“ Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Tijekom protekla 24 sata tri prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su tri prometne nesreće u kojima je nastala materijalna šteta. Na području PPRP Osijek dogodile su se dvije prometne nesreće, a u Belom Manastiru jedna prometna nesreća.

Pročitajte još