Policija moli pomoć svjedoka – očevidaca

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske u Osijeku, na raskrižju kolnika Županijske ulice i ulice Ivana Gundulića, 10. rujna u 13,34 sati, dogodila se prometna nesreća. U nesreći su sudjelovali osobni automobil marke „Opel“ tipa „Astra karavan“ plave boje i osobni automobil nepoznatog vozača marke „Mazda 323“ crvene boje. U cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja, molimo svjedoke – očevice ove prometne nesreće i vozača crvene “Mazde 323” da se jave osobno u Postaju prometne policije Osijek ili na broj telefona 031/237-112.

Otkriven provalnik u poljoprivrednu ljekarnu

U ponedjeljak, oko 22 sata, nepoznati je počinitelj provalio u poljoprivrednu ljekarnu u Beničancima iz koje je ukrao više različitih artikala ukupne vrijednosti oko tisuću kuna. Prikupljenim saznanjima i operativnim radom policijskih službenika sumnja se da je kazneno djelo teška krađa počinio 31-godišnji hrvatski državljanin. 31-godišnjak je uhićen te je izvršena pretraga kuće u kojoj boravi, gdje su pronađeni predmeti iz počinjenog kaznenog djela. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

 

Ukrao gorivo

U noći sa 09. na 10. rujna nepoznati je počinitelj iz rezervoara radnog stroja, koji je bio parkiran uz cestu između Đakova i Budrovaca, ukrao više od 50 litara goriva. Vlasniku tvrtke nastala je materijalna šteta od više stotina kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 3 prometne nesreće kojima je nastala materijalna šteta. Dvije prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka i jedna na području Belišća.

Pročitajte još