Pokušaj razbojništva u Osijeku

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske jučer, 20. kolovoza oko 4,40 sati, u Osijeku, u automat klubu, nepoznati počinitelj je počinio kazneno djelo „Razbojništvo“ u pokušaju i „Oštećenje tuđe stvari“. Naime, nepoznati počinitelj je ušao u automat klub te uz prijetnju nožem od 22-godišnje djelatnice zatražio novac. Djelatnica je nakon toga aktivirala alarma, a razbojnik joj je razbio mobitel i udaljio se iz automat kluba. Policija nastavlja intenzivno tragati za razbojnikom.

Građanin pronašao ručnu bombu

U petak, 19. kolovoza, oko 10,30 sati, u Donjem Miholjcu, 30-godišnji djelatnik tvrtke je prilikom razvrstavanja otpada pronašao ručnu bombu M57. Na mjesto događaja izašao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji je na siguran način uništio pronađenu ručnu minu.

Tijekom protekla 24 sata šest prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća od kojih su u dvije prometne nesreće dvije osobe lako tjelesno ozlijeđene, a u četiri je nastala materijalna šteta. Na području Osijeka dogodilo se dvije prometne nesreće, a u Đakovu, Belišću, Belom Manastiru i Našicama dogodila se po jedna prometna nesreća.

Pročitajte još